hiljuti vaadatud
Üksusi pole

LED-ekraaniga gaasihoob 24V/36V/48V/60V LH100 6PIN elektritõukerataste jaoks

Meeldib
74,00 €
Kood:
7253
Laos 3 Tooted
Meeldib
Võrdlema0
Küsi toote kohta
LED-ekraaniga gaasihoob 24V/36V/48V/60V LH100 6PIN elektritõukerataste jaoks

LED-ekraaniga gaasihoob 24V/36V/48V/60V LH100 6PIN elektritõukerataste jaoks

Ma nõun privaatsuspoliitika reeglid  

Kirjeldus

LH-100 on päästikuga gaasipedaal ja LCD-ekraan, mida kasutavad elektrilised rollerite tootjad kogu maailmas. Seda on kasutanud peaaegu kõik kaubamärgid, sealhulgas Apollo, EMOVE, Fluid Freeride, Joyor ja Kaabo.

See LCD-drossel liidestub kontrolleri ja akuga ning seda ei tohiks segi ajada sellega, et see on kontroller ise - see on elektroskootriga sügavamale mattunud jõulisem komponent. LH-100 annab näitu kiiruse, läbisõidumõõdiku, läbisõidu, režiimi ja aku jääkide kohta. Sellel on nupud, mis võimaldavad teil oma rollerit sisse lülitada, kontrollida tuled ja reguleerida krüptilist nimekirja elektrilise rolleriga seadetest, mida nimetatakse p-seadistusteks või programmi seadistusteks. Need seaded dikteerivad kõike alates regeneratiivse pidurduse tugevusest kuni maksimaalse gaasivõimsuse ja mootori pooluse konfiguratsioonini. Kui otsite oma elektrilise rollerile konkreetseid seadistusi, vaadake meie elektrilise rollerite p-seadistuste andmebaasi.

Omadused:
LH-100-l on suur, tagantjärele valgustatud (tavaliselt värviline) akrüülkattega LCD-ekraan, kaks nuppu (režiim ja võimsus) ning päästikuga gaasipedaal. Päästikuga gaasipedaal töötab hästi, kuid meie ja teised on märkinud, et see ei ole pikematel sõitudel kõige mugavam, kuna see paneb sõrme väga venitatud asendisse.

Tüüpiline LH-100 ei ole veekindel ja me julgeksime isegi öelda, et see on vaevu veekindel, kuna ABS-korpuse tihendamiseks ilmastikust ei ole võetud mingeid erimeetmeid. On olemas mõned LH-100 variandid, millel näib olevat võetud tõsisemad veekindluse meetmed, kuid enamikul tavalistest, mida te näete, neid ei ole.

Kõik LH-100 versioonid kasutavad 5- või 6-poolset pistikut, mis suhtleb kontrolleriga UART-protokolli kaudu TX- ja RX-liinide kaudu.

USB-port
LH-100-l on ka USB-port, mis suudab anda 5 V voolu umbes 500 mA kuni 1000 mA voolu juures. See on mõeldud eelkõige seadme väljalülitamiseks, kuid potentsiaalselt võib seda kasutada ka USB-tarvikute laadimiseks, kuigi me ei soovita seda teha. Trükkplaat ei ole robustselt konstrueeritud ja voolu janunevad USB-seadmed võivad teie drosselseadme ära kärvata.

Spetsifikatsioonid:

MUDEL: LH-100 6PIN
Dimension: 100x95x30mm
Fuction: Kiirus, PAS tase (0-9), TRIP/ODO, esituled, kõndimine, miil/km, veahäire, parameetrite seadistamine, aku tase
Protokolli: UART #1
Paigaldus: ø22.2mm
Toitepinge: 24V/36V/48V/60V Max (Palun seadistage P03 ekraanil pinge valimiseks )
Mudelile: e-bike, elektriline roller jne.

Loe rohkemShow less
Toote üksikasjad
7253
Arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Sulle võib ka meeldida

Menüü

Sisene

Meeldinud esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse