hiljuti vaadatud
Üksusi pole

Roborock S7 Max Ultra Robottolmuimeja Wet&Dry Valge 5500Pa

Meeldib
1 150,00 €
Kood:
7054
Laos
Meeldib
Võrdlema0
Küsi toote kohta
Roborock S7 Max Ultra Robottolmuimeja Wet&Dry Valge 5500Pa

Roborock S7 Max Ultra Robottolmuimeja Wet&Dry Valge 5500Pa

Ma nõun privaatsuspoliitika reeglid  

Kirjeldus

Kogege käed-vabad puhastamist RockDock Ultraga, et pakkuda mugavust uuel tasemel, täis funktsioone, nii et peate vaid lõõgastuma ja laskma Roborock S7 Max Ultral segaduse eest hoolitseda.

Öelge hüvasti põrandatelt ja vaipadelt pärit mustuse ja tolmuga. Võimsus on suurendatud 5500 Pa HyperForce Suctionni ja täiustatud ujuva kummiharjaga, mis püsib ebatasastel põrandatel, on mustus ja tolm minevik. Carpet Boost võimaldab vaipade sügavamat puhastamist.

Tuvastab ja väldib põrandal olevaid esemeid, nii et te ei pea enne puhastamise alustamist midagi liigutama. Samuti võib see automaatselt soovitada No-Go tsoone, et vältida teie robottolmuimeja kinnijäämist kitsastesse kohtadesse või kogemata trepist alla kukkumist.

Eemaldab kuivanud plekid 30% tõhusamalt kui traditsioonilised robotmopid, millel on helipuhastus kiirusega 3000 korda minutis, ning koos püsivalt kõrge allapoole suunatud rõhuga jätab vähem mustust maha kui pöörlevad mopid.

Immuta vaipu ja mopi põrandaid üheaegselt Auto Mop Liftingiga. Teie robottolmuimeja teeb vahet kõvadel põrandatel ja vaipadel ning tõstab ja langetab mopi vastavalt vajadusele automaatselt.

 

Funktsioonid:

Isetäituv, isepuhastuv, isekuivav, isetühjenev, robottolmuimeja ja mopi kombinatsioon, võimas 5500 Pa imemine, helipuhastusala, intelligentne harja/mopi tõstmine, täppislaser-tark kaardistamine ja navigeerimine, madal müratase, ultraheli vaibatuvastus, Rakenduse juhtimine: muutuv imemisjuhtimine, mitme korruse kaardistamine, keelutsoon, täiustatud kohandatud puhastamine, ajakava koostamine; Lemmikloomade karvade eemaldamine, töötab koos Alexaga, automaatne dokkimine, kukkumisvastane, juhtmevaba, servade puhastamine, pestav filter, automaatne tolmukogumine, reaktiivtehniline takistuste vältimine, automaatne mopipesu, vibreerimissüsteem.

 

Tehnilised andmed: 

Värv: valge

Toote mõõdud: 42 x 50 x 42 cm

Filtri tüüp: pestav filter

Aku tööiga: 180 minutit

Pinge: 230 volti

Toiteallikas: akutoitel

Kas patareid on komplektis: jah

Juhtimismeetod: nutitelefoni rakendus, puudutus, hääl

Ühilduvad seadmed: nutitelefonid, Amazon Echo, Google Home

Vormitegur: robot

Kauba kaal: 12,8 kg

Kaasatud komponendid: Robotolmuimeja (1), RockDock Ultra (1), VibraWashi veepaak (1), VibraWash mopilapp (1), VibraWash mopilapi kinnitus (1), toitekaabel (1), kasutusjuhend (1)

Loe rohkemShow less
Toote üksikasjad
7054
Arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Sulle võib ka meeldida

Menüü

Sisene

Meeldinud esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse