hiljuti vaadatud
Üksusi pole
Meeldib

MR60 pistikud Male Female 60A halli kattega

5,90 €
Kood:
7045
Laos 20 Tooted
Meeldib
Võrdlema0
Küsi toote kohta
MR60 pistikud Male Female 60A halli kattega

MR60 pistikud Male Female 60A halli kattega

Ma nõun privaatsuspoliitika reeglid  

Kirjeldus

MR60-pistmike korpused võivad vältida juhtme paljastumist väljastpoolt, mis samuti takistab võimsuse kahjustamist inimestele. Lisaks sellele läbivad tulekindlast materjalist MR60-pistikud mitmeid sertifikaate, nagu UL, CE, ROHS. Viimane, kuid mitte vähem oluline, tootmine täielikult läbinud IOS9001 sertifitseerimine, siis täiesti võiks kasutada seda ohutu.

MR60 pistiku täiustatud kaitsekorpused on paremad kui traditsioonilised termokahanemised, kuna nende korpuste kasutamine võib lihtsustada keevitusprotsessi, vältides traadi paljastamist väljastpoolt, samuti muudab pistiku hea väljanägemise.

Annab tahke ja usaldusväärne ühendus, korduvkasutatav pistiku otsa disain korda sisestada ja võtta ära korpusest. Kõrge voolutugevusega vastupidavus, seda saab kasutada mitu korda, ulatuda 1000 korda.

Anti-slip pistik disain, pistik kergemini, ei ole lihtne maha lüüa. Kaks tk termokahanemist on ka MR-60 ühendusega koos pakitud teie varundamiseks, kui keevitate mõned kaablid.

Sageli kasutatakse kaugjuhtimispuldi õhusõidukite ja rohkem RC-mudelite, nagu mõned suured RC lipo aku (MR60 Female), RC ESC (MR60 mees), RC Charger ja nii edasi.

Loe rohkemShow less
Toote üksikasjad
7045

Lisainfo

Mudel
Universaalne
Sulle võib ka meeldida

Arvustused Kõik arvustused

Kokku

0

(0 Arvustused)

Filtreeri arvustusi reitingu järgi

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Arvustusi saavad jätta ainult kasutajad, kes selle toote ostsid

Selle toote kohta pole praegu arvustusi

Menüü

Sisene

Meeldinud esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse